Pelan Pendidikan (Intelek)

Pendidikan yang tinggi menjamin masa depan yang cerah kepada anak-anak. Kos Pendidikan yang meningkat dari tahun ke tahun semakin membimbangkan dan oleh itu etiqa takaful memperkenalkan satu plan pendidikan yang komprehensif di namakan PELAN INTELEK.Dengan Membuat caruman serendah Rm80 perlindungan anak-anak anda dilindungi.
Sekiranya Umur anak tak panjang Waris akan terima duit Sebanyak Ratusan ribu untuk membantu anak2 lain yang masih ada. Memang anak yang telah pergi tu tak dapat dikembalikan lagi namun sedikit sebanyak duit perlindungan yang diterima boleh digunakan untuk membantu anak-anak yang lain.

Sekiranya umur pembayar pula tak panjang anak2 akan menerima duit caruman percuma di mana etiqa membayar caruman untuk pembayar yang telah tiada di dunia ini.Ketika anak berusia 18 tahun. So anak-anak bersedia untuk memulakan hidup baru untuk tujuan pendidikan dan sebagainya walaupun orang yang tersayang telah tiada di dunia ini.

Apabila tarikh matang maka anak2 akan menerima jumlah simpanan yang dibuat oleh ibu-bapa untuk memulakan sesi pengajian di peringkat tinggi.

Manfaat lain bole di tambah bagi pelan ini antaranya:
* Medical Card
* Manfaat Bayaran Penghospitalan
* Manfaat Penyakit Kritikal
* Manfaat Kemalangan
dan lain lagi..

Kebiasaanya orang membuat pelan ini dengan medical card.

Sila hubungi saya untuk sebutharga / Quoatation.
Sila Hubungi saya, saya sedia membantu
Kamarul Farid Bin Kassim
Financial Advisor Etiqa Takaful.
0126048152
Whatapps (Klik Je)
Financial Advisor etiQa Takaful

Tiada ulasan:

Catat Ulasan